Tlačové správy

Spoločnosť Lockheed Martin vymenovala Dennisa Gögeho za viceprezidenta a výkonného riaditeľa pre Európu

Spoločnosť Lockheed Martin vymenovala Dr. Dennisa Gögeho za viceprezidenta a výkonného riaditeľa pre Európu, ktorý nahradí Jonathana Hoylea CBE, ktorý začiatkom tohto roka oznámil svoje rozhodnutie ukončiť kariéru. Táto pozícia je podriadená Rayovi Pisellimu, viceprezidentovi pre medzinárodné podnikanie, a vymenovanie nadobúda účinnosť 1. októbra.

Od svojho nástupu do spoločnosti z Nemeckého centra pre letectvo a kozmonautiku (DLR) v roku 2020 Göge zabezpečoval strategický dohľad a vedenie rýchleho obchodného rastu spoločnosti Lockheed Martin v oblasti produktov pre letectvo a kozmonautiku, pozemné, námorné a vesmírne produkty v strednej a východnej Európe a viedol rozvoj a udržiavanie partnerstiev s priemyselnými a akademickými kruhmi. „Dennis je vynikajúci a skúsený líder v oblasti obrany a bezpečnosti. Jeho vizionársky prístup, strategické myslenie a vášeň pre špičkovú kvalitu zabezpečia náš ďalší rast v Európe, kde je Lockheed Martin už viac ako 75 rokov strategickým partnerom pre obranu a bezpečnosť NATO a jeho spojencov,“ povedal Ray Piselli, viceprezident pre medzinárodné podnikanie.

Po nástupe Gögeho do novej funkcie sa Emanuele Serafini, ktorý je podriadený Gögemu, stane od 1. októbra viceprezidentom a regionálnym výkonným riaditeľom pre západnú Európu. Serafini nastúpil do spoločnosti Lockheed Martin v roku 2018 a predtým pôsobil ako viceprezident a regionálny výkonný riaditeľ pre južnú Európu. Paul Livingston, viceprezident a výkonný riaditeľ spoločnosti Lockheed Martin pre Veľkú Britániu, sa dočká rozšírenia svojej úlohy aj za hranice Spojeného kráľovstva a bude zodpovedný za NATO, kde bude zabezpečovať sústredené vrcholové vedenie pre pokračujúcu spoluprácu spoločnosti so zainteresovanými stranami NATO.

O spoločnosti Lockheed Martin je globálna spoločnosť v oblasti obranných technológií, ktorá je hnacou silou inovácií a vedeckých objavov. Naše riešenia pre všetky oblasti misií a vízia 21st Century Security® urýchľujú poskytovanie transformačných technológií, ktoré zabezpečujú, že tí, ktorým slúžime, sú vždy pripravení. Viac informácií nájdete na Lockheedmartin.com.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *